Mini grupe – raspored

RASPORED MINI GRUPA 2023

 

Mini grupe su male grupe sastavljene od 3-6 vježbača/ica po treneru/ici. Prednost rada u manjoj grupi je što ima dinamiku grupe, bolja je motivacija vježbača, a s druge strane veća je kontrola procesa vježbanja koji individualiziramo s obzirom na osobitosti i ciljeve vježbača (zdravlje, podizanje mišićne mase, smanjenje tjelesne mase, poboljšanje kondicije,…), te se treneri mogu više posvetiti svakom pojedinom vježbaču.  Vježbači mogu mijenjati i kombinirati i različite termine s obzirom na posao i obveze, nadoknađivati treninge u drugim grupama, zamrzavati članarine kod bolesti ili putovanja, te neograničeno dolaziti i u veće grupne programe, ukoliko u istima ima mjesta.

    

OPISI GRUPA:

REGULAR

“Regular” program je naš osnovni program funkcionalnog tipa koji provodimo u malim grupama. Prvenstveno je namijenjen vježbačima koji imaju vježbačkog iskustva i prethodno su radili trening s otporom. Naglasak je na progresiji vježbi, individualizaciji s obzirom na ciljeve pojedinaca, te unaprjeđenju motoričkih i funkcionanih sposobnosti. Intezitet je prilagodljiv, tako da je trening pogodan i za vježbače s iskustvom, ali se duži period nisu bavili tjelovježbom.

Trening počinje sa zagrijavanjem, vježbama mobilnosti i aktivacijom mišića, po potrebi i energetskih sustava. Glavni dio treninga je orijentiran na vježbe jačanja i oblikovanja, rad s otporom – girjama, bučicama, šipkama, medicinkama, gumama, ali i otporom vlastitog tijela. Opterećenje i odabir vježbi se individualizira s obzirom specifičnosti i ciljeve pojedinca. U završnom dijelu treninga radi se tzv. “conditioning” odnosno podizanje mišićnih i energetskih kapaciteta.

ADVANCED

Napredniji program u odnosu na “Regular” kojem je naglasak na razvoju atletskih sposobnosti i boljem izgledu. Intezitet je sličan odnosno malo veći, međutim vježbe i metode su naprednije i kompleksnije. Želite biti brži, jači, izdržljiviji, bolji u nekoj drugoj rekreativnoj aktivnosti (trčanje, nogomet, …)  i još dobro izgledati, ovo je program za vas.

BASIC

Trening za osobe s malo vježbačkog iskustva ili apsolutne početnike. Naglasak treninga je na podučavanju, osnovnim pokretima, stvaranju kvalitetne trenažne baze i na korekcijama. Basic program nije isključivo za početnike i ne podrazumijeva da je lagan ili težak. Intezitet je individualno prilagodljiv, tako da je primjeren i za iskusnije vježbače.

SNAGA

Termin u kojem je naglasak na rad s utezima, unaprjeđenju jakosti, izgradnji mišićne mase i oblikovanju tijela. Maksimalni broj vježbača je 3.

Prednosti i specifičnosti rada u manjim grupama pročitaj na blogu.

Treneri: Daria, Maja, Anja i Ivan

ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?