Mini grupe – raspored

RASPORED MINI GRUPA

(3-5 vježbača/ica)

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK SUBOTA
8:00 REGULAR   REGULAR   REGULAR  
 
17:30 REGULAR BASIC REGULAR BASIC  REGULAR  
18:30 BASIC   BASIC REGULAR
19:30 ATHLETIC

DEVELOPMENT

  ATHLETIC

DEVELOPMENT

20:30 TEEN* REGULAR* TEEN* REGULAR* TEEN*

*označene grupe startaju kada se skupi dovoljan broj ljudi

Mini grupe su male grupe sastavljene od 3-5 vježbača/ica po treneru/ici. Prednost rada u manjoj grupi je što ima dinamiku grupe, bolja je motivacija vježbača, a s druge strane veća je kontrola procesa vježbanja koji individualiziramo s obzirom na osobitosti i ciljeve vježbača (zdravlje, podizanje mišićne mase, smanjenje tjelesne mase, poboljšanje kondicije,…), te se treneri mogu više posvetiti svakom pojedinom vježbaču. 

Vježbači mogu mijenjati i kombinirati i različite termine s obzirom na posao i obveze, nadoknađivati treninge u drugim grupama, zamrzavati članarine kod bolesti ili putovanja, te neograničeno dolaziti i u veće grupne programe, ukoliko u istima ima mjesta.

 

OPISI GRUPA:

BASIC

Trening za osobe s malo vježbačkog iskustva ili apsolutne početnike. Naglasak treninga je na podučavanju, osnovnim pokretima, stvaranju dobre baze i na korekcijama. Basic program nije isključivo za početnike i ne podrazumijeva da je lagan ili težak. Intezitet je individualno prilagodljiv, tako da je primjeren i za iskusnije vježbače.

REGULAR

Trening za već “uhodane” vježbače koji imaju dobru bazu. Naglasak je na progresiji vježbi i unaprjeđenju sposobnosti. Intezitet je prilagodljiv, tako da je trening pogodan i za vježbače s iskustvom, ali se duži period nisu bavili tjelovježbom.

ATHLETIC DEVELOPMENT

Napredniji program u kojem je naglasak na razvoju atletskih sposobnosti i  boljem izgledu. Želite biti brži, jači, izdržljiviji, bolji u nekoj drugoj rekreativnoj aktivnosti (trčanje, nogomet, …)  i još dobro izgledati, ovo je program za vas.

TEEN

Mala grupa fokusirana na teen populaciju, srednjoškolce koji žele proraditi na svom fitness statusu i bolje izgledati.

 

Prednosti i specifičnosti rada u manjim grupama pročitaj na blogu.

Treneri: Gordan, Maja i Daria

 

ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?