Opisi grupa

RASPORED 

FIT 4 LIFE – Jase

PON – SRI – PET

09:00-10:00h

Lagana do umjerena tjelovježba pogodna za vježbače početnike te osobe srednje do starije životne dobi. Vježbe nisu zahtjevne za izvođenje, a istovremeno su izuzetno učinkovite u smislu održavanja i jačanja tonusa mišića te pokretljivosti lokomotornog sustava što je iznimno važno za dugovječnost i prolongiranu kvalitetu života. Samo tijelo je osnovni rekvizit, a u ugodnom ambijentu dostupni su različiti rekviziti kao štapovi, velike lopte, elastične trake, mali utezi, itd.

YOGA FUSION – Luce

UTO – ČET

09:00 – 10:00h

Baza ovog programa je joga, ali se upotpunjuje s ostalim kompatibilnim stilovima vježbanja kao što je pilates, vježbe jakosti s vlastitim tijelo, ples. Ovaj stil vježbanja je dinamičniji od tradicionalne joge. Očekivani ishodi redovitog vježbanja su unaprjeđenje pokretljivosti cijelog tijela, stabilnosti i jakosti, kvalitete disanja i zdravlja. Program je primjeren za osobe različitih vježbačkih iskustava, ali i za osobe koje žele korigirati tjelesno držanje, imaju bolna stanja kralježnice/zglobova ili su početnici.

AERO FIT – Daria/Jele

PON – SRI – PET

10:00 – 11:00h

Grupni program srednjeg inteziteta koji kombinira metode aerobika, pilatesa za jakost i mobilnost, te vježbe s umjerenim otporom za jačanje tijela i povećanje radnog kapaciteta. Trening je kombinacija tradicionalnih i suvremenih metoda vježbanja, primjerena je za zdrave osobe sve životne dobi.

PILATES YOGA – Daria

PON – SRI – PET

18:30 – 19:30h

Program baziran na pilates metodi vježbanja. Sadrži modificirane položaje joge, kao i vježbe jakosti s vlastitim tijelom. Pilates ima terapijski učinak na tijelo za osobe s bolnim stanjima, autoimunim bolestima, ali i sasvim zdrave i funkcionalne osobe. Poboljšava pokretljivost, stabilnost, jakost trupa, motornu kontrolu i svijest o vlastitom tijelu. Trening se izvodi na vježbačkim prostirkama, statičnijeg je karaktera. Primjeren je za početnike, ali istovremeno izazovan i za naprednije vježbače.

ULTIMATE WORKOUT – Jele

PON – SRI – PET

20:30 – 21:30h

Raznoliki program vježbanja koji kombinira aerobni rad i ciljane vježbe za oblikovanje tijela i poboljšanje fizičke kondicije. Vježbe su raznolike i zabavne, popraćene modernom glazbom i brojnim rekvizitima: steperi i male šipke, bučice, gume, lopte, medicinke, girje, …

BODY SHAPING – Jele

UTO – ČET

18:30 – 19:30h

Program vježbanja srednjeg do visokog inteziteta ciljano usmjeren poboljšanju tonusa mišića i oblikovanju cijelog tijela. Ovaj trening biti će izazovan početnicima i naprednim vježbačima.

ANTIGRAVITY FUNKCIONALNI TRENING – Daria/Maja/Gordan

PON – SRI – PET              

19:30 – 2O:30H

UTO – ČET  

19:30 – 20:3h,

 20:30 – 21:30h

Autentični program vježbanja funkcionalnog tipa koji istovremeno razvija što veći broj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, utječe na sastav tijela – smanjenje potkožnog masnog tkiva i povećanje mišićne mase. Karakteristike ovog treninga su raznolikost vježbi i metodologija – vježbe mobilnosti inspirirane jogom, vježbe trupa (core) inspirirane pilatesom i DNS-om, vježbe jakosti i snage kroz dizanje utega (šipki i girji), izazovne vježbi s vlastitim tijelom, vježbe oblikovanja tijela preuzete iz „bodybuildinga“, metabolčki intervalni (HIT) treninga za razvoj energetskih kapaciteta. Ovaj trening podiže radni kapacitet – tjelesnu kondiciju na višu razinu, troši kalorije i prije svega – prilagodljiv je početnicima i naprednima, muškarcima i ženama.

Osnovno načelo ANTIGRAVITY funkcionalnog treninga je da bude u funkciji pojedinca i njegovih potreba u tjelesnom smislu, čini ga boljim i zdravijim. Naša autentičnost se zasniva na iskustvu i sposobnosti da grupni program individualiziramo i sadržaj prilagodimo svakom pojedincu uzevši u obzir početne postavke.

ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?