Opisi grupa

KLIKNI NA RASPORED 

AERO FIT – Anamarija

PON – SRI – PET : 09:30 – 10:30 h

Grupni program srednjeg inteziteta koji kombinira aerobik, pilatesa, te vježbe s umjerenim otporom za jačanje tijela i povećanje radnog kapaciteta. Trening je kombinacija tradicionalnih i suvremenih metoda vježbanja, primjerena je za zdrave osobe sve životne dobi.

POWER PILATES – Anamarija

PON- SRI – PET: 16:30 – 17:30 h

Power Pilates je intezivniji program pilatesa koji je dizajniran kako bi vam pružio sveobuhvatno iskustvo jačanja tijela, poboljšanja fleksibilnosti i povećanja mentalne koncentracije. Power Pilates vam omogućuje izgradnju snage, posebice u core mišićima, te istovremeno poboljšava ravnotežu i stabilnost. Ovaj program nije samo izazovan za tijelo, već također potiče svijest o vlastitom tijelu, pomaže u održavanju pravilnog držanja i smanjenju stresa. Bilo da ste početnik ili iskusni praktikant pilatesa, Power Pilates pruža prilagodljiv pristup, omogućujući vam da postignete svoje fitness ciljeve. Ojačajte svoje tijelo i duh s Power Pilatesom!

FUNKCIONALNI TRENING – Maja

PON – SRI – PET: 19:30 – 2O:30 h

Autentičan funkcionalni program vježbanja za svestran razvoj tijela! Smanjite masno tkivo, povećajte mišićnu masu, i poboljšajte tjelesnu kondiciju. Raznolike vježbe koje kombiniraju rad s otporom, vlastitim tijelom  te „bodybuilding“ metode. Cilj treninga je povećanje radnog kapacitet, sagorijevanje kalorija, i poboljšanje funkcionalnosti tijela. Prilagodljiv je žene i muškarce, te za sve razine tjelesne kondicije.

ULTIMATE WORKOUT – Jele

PON – SRI : 20:30 – 21:30 h

Raznoliki program vježbanja koji kombinira aerobni rad i ciljane vježbe za oblikovanje tijela i poboljšanje fizičke kondicije. Vježbe su raznolike i zabavne, popraćene modernom glazbom i brojnim rekvizitima: steperi i male šipke, bučice, gume, lopte, medicinke, girje, …

FIT 4 LIFE – Jase

UTO – ČET: 10:00 – 11:00 h

Lagana do umjerena tjelovježba za seniore. Vježbe pokretljivosti i jačanje tonusa mišića su izrazito važni radi očuvanja zdravlja i kvalitete života u zlatnim godinama. Tjelovježba se provodi u ugodnom ambijentu, uz laganu glazbu te uz pomoć različitih rekvizita kao štapovi, velike lopte, elastične trake, mali utezi, itd.

AFTER WORK – Daria

UTO – ČET

16:15 – 17:00 h

Program je fuzija klasičnog pilatesa i funkcionalnog treninga, laganog do umjerenog inteziteta. Idealan je za revitalizaciju organizma nakon osmosatnog rada. Program je primjeren i za ljude s bolnim sindromima (leđa, koljena, …). Vježbe se dominantno rade s vlastitim tijelom, ali se koriste i rekviziti.

PILATES YOGA – Daria

UTO – ČET: 18:00 – 19:00 h

Program baziran na pilates metodi vježbanja. Sadrži modificirane položaje joge, kao i vježbe jakosti s vlastitim tijelom. Pilates ima terapijski učinak na tijelo za osobe s bolnim stanjima, autoimunim bolestima, ali i sasvim zdrave i funkcionalne osobe. Poboljšava pokretljivost, stabilnost, jakost trupa, motornu kontrolu i svijest o vlastitom tijelu. Trening se izvodi na vježbačkim prostirkama, statičnijeg je karaktera. Primjeren je za početnike, ali istovremeno izazovan i za naprednije vježbače.

ZUMBA – Elsie

UTO – ČET: 19:00 – 20:00 h

Zumba je popularan fitness program koji kombinira ples, aerobik i zabavu kako bi vam pomogao da sagorite kalorije i poboljšate svoju kondiciju dok se zabavljate. Program je osmišljen da bude pristupačan svima, bez obzira na nivo fitnessa ili plesnog iskustva, i stoga je vrlo popularan među različitim grupama ljudi. Zumba Fitness je zabavan i efikasan način da se održi kondicija, izgubi težina i poboljša mentalno blagostanje kroz ples i druženje s drugima. S obzirom na raznovrsnost plesnih stilova i pristupačnost programu, Zumba je privukla mnoge ljude širom sveta i postala je popularan oblik vježbanja.

STEP AEROBIC – Jelena A.

UTO – ČET – PET: 21:00 – 22:00 h

 Upoznajte svijet step aerobika! Dinamičan i zabavan program s ritmičkim koracima na step klupici koji jača srce, oblikuje mišiće i sagorijeva kalorije.

MOTORIČKI RAZVOJ DJECE I MLADIH

UTO – ČET: 20:00 – 21:00, SUB: 11:00h (TEENS: 11 – 15 g)

Rekreativni program vježbanja za djecu usklađen s prirodnim procesom rasta i razvoja djece, kako sa psiho-fizičkim tako i emocionalnim razvojem. Program je usmjeren razvoju motoričkih sposobnosti, učenju ispravnih obrazaca kretanja, unaprjeđenju tjelesnog držanja i prevenciji ozljeda u kasnijim fazama razvoja. Cilj je da se djeca u periodu sportske inicijacije obogate osnovnim kretnjama koje će služiti kao baza za daljnju nadogradnju ostalih specifičnih kretnji. Zbog sedetarnog stila života, ovakav tip treninga je neophodan kako za djecu sportaše kao nadogradnja na sportske treninge, a jednako tako i za djecu koja nisu uključena u neku drugu sportsku aktivnost.

CILJEVI

VJEŽBAČKO OPISMENJAVANJE

UČENJE OSNOVA VJEŽBANJA

UČENJE KAKO ISPRAVNO TRENIRATI

RAZVOJ FIZIČKIH I MENTALNIH KAPACITETA (12-16 GOD)

SOCIJALIZACIJA

ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?