Opisi grupa

KLIKNI NA RASPORED 

AERO FIT – Anamarija

PON – SRI – PET : 09:30 – 10:30 h

Grupni program srednjeg inteziteta koji kombinira metode aerobika, pilatesa za jakost i mobilnost, te vježbe s umjerenim otporom za jačanje tijela i povećanje radnog kapaciteta. Trening je kombinacija tradicionalnih i suvremenih metoda vježbanja, primjerena je za zdrave osobe sve životne dobi.

FUNKCIONALNI TRENING – Maja

PON – SRI – PET: 19:30 – 2O:30 h

Autentični program vježbanja funkcionalnog tipa koji istovremeno razvija što veći broj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, utječe na sastav tijela – smanjenje potkožnog masnog tkiva i povećanje mišićne mase. Karakteristike ovog treninga su raznolikost vježbi i metodologija – vježbe mobilnosti inspirirane jogom, vježbe trupa (core) inspirirane pilatesom i DNS-om, vježbe jakosti i snage kroz dizanje utega (šipki i girji), izazovne vježbi s vlastitim tijelom, vježbe oblikovanja tijela preuzete iz „bodybuildinga“, metabolčki intervalni (HIT) treninga za razvoj energetskih kapaciteta. Ovaj trening podiže radni kapacitet – tjelesnu kondiciju na višu razinu, troši kalorije i prije svega – prilagodljiv je početnicima i naprednima, muškarcima i ženama.

ULTIMATE WORKOUT – Jele

PON – SRI – PET : 20:30 – 21:30 h

Raznoliki program vježbanja koji kombinira aerobni rad i ciljane vježbe za oblikovanje tijela i poboljšanje fizičke kondicije. Vježbe su raznolike i zabavne, popraćene modernom glazbom i brojnim rekvizitima: steperi i male šipke, bučice, gume, lopte, medicinke, girje, …

 

KINEZITERAPIJA – Anamarija

UTO – ČET: 08:00 – 09:00 h 

Trening laganog do umjerenog inteziteta usmjeren primarno na zdravlje kralježnice, jačanje dubokih mišića trupa, razvoj pokretljivosti i jačanje cjelokupne muskulature. Riječ je prije svega o treningu, ne terapiji, ali poznato je i da trening može imati terapijski učinak, posebno za osobe s deformitetima koji rezultiraju bololovima u kralježnici ili nekim drugim dijelovima tijela. Ovaj program je pogodan za jačanje mišića nakon poroda, operacija, ozljeda, ili ako jednostavno želite laganu tjelovježbu za aktivan početak dana koja će vam podignuti energiju i prolongirati vaše cjelokupno zdravlje i dugovječnost.

FIT 4 LIFE – Jase

UTO – ČET: 10:00 – 11:00 h

Lagana do umjerena tjelovježba pogodna za vježbače početnike te osobe srednje do starije životne dobi. Vježbe nisu zahtjevne za izvođenje, a istovremeno su izuzetno učinkovite u smislu održavanja i jačanja tonusa mišića te pokretljivosti lokomotornog sustava što je iznimno važno za dugovječnost i prolongiranu kvalitetu života. Samo tijelo je osnovni rekvizit, a u ugodnom ambijentu dostupni su različiti rekviziti kao štapovi, velike lopte, elastične trake, mali utezi, itd.

AFTER WORK FITNESS – Daria

UTO – ČET

16:15 – 17:00 h

Program je fuzija klasičnih i suvremenih metoda vježbanja, dinamičniji od klasičnog pilatesa, umjerenog inteziteta, idealan nakon osmosatnog rada. Program je primjeren i za ljude s bolnim sindromima. Kombinira pilates metodu vježbanja s klasičnim fitnes programom u grupi. Vježbe se rade s vlastitim tijelom, ali se koriste i rekviziti.

PILATES YOGA – Daria

UTO – ČET: 18:00 – 19:00 h

Program baziran na pilates metodi vježbanja. Sadrži modificirane položaje joge, kao i vježbe jakosti s vlastitim tijelom. Pilates ima terapijski učinak na tijelo za osobe s bolnim stanjima, autoimunim bolestima, ali i sasvim zdrave i funkcionalne osobe. Poboljšava pokretljivost, stabilnost, jakost trupa, motornu kontrolu i svijest o vlastitom tijelu. Trening se izvodi na vježbačkim prostirkama, statičnijeg je karaktera. Primjeren je za početnike, ali istovremeno izazovan i za naprednije vježbače.

ZUMBA – Elsie

UTO – ČET: 19:00 – 20:00 h

Zumba je popularan fitness program koji kombinira ples, aerobik i zabavu kako bi vam pomogao da sagorite kalorije i poboljšate svoju kondiciju dok se zabavljate. Program je osmišljen da bude pristupačan svima, bez obzira na nivo fitnessa ili plesnog iskustva, i stoga je vrlo popularan među različitim grupama ljudi. Zumba Fitness je zabavan i efikasan način da se održi kondicija, izgubi težina i poboljša mentalno blagostanje kroz ples i druženje s drugima. S obzirom na raznovrsnost plesnih stilova i pristupačnost programu, Zumba je privukla mnoge ljude širom sveta i postala je popularan oblik vježbanja.

 

MOTORIČKI RAZVOJ DJECE I MLADIH

PON – SRI – PET: 16:45 – 17:30h (JUNIORI: 8 – 12 g)

UTO – ČET: 20:00 – 21:00 (TEENS: 13 – 16 g)

Rekreativni program vježbanja za djecu usklađen s prirodnim procesom rasta i razvoja djece, kako sa psiho-fizičkim tako i emocionalnim razvojem. Program je usmjeren razvoju motoričkih sposobnosti, učenju ispravnih obrazaca kretanja, unaprjeđenju tjelesnog držanja i prevenciji ozljeda u kasnijim fazama razvoja. Cilj je da se djeca u periodu sportske inicijacije obogate osnovnim kretnjama koje će služiti kao baza za daljnju nadogradnju ostalih specifičnih kretnji. Zbog sedetarnog stila života, ovakav tip treninga je neophodan kako za djecu sportaše kao nadogradnja na sportske treninge, a jednako tako i za djecu koja nisu uključena u neku drugu sportsku aktivnost.

CILJEVI

VJEŽBAČKO OPISMENJAVANJE

UČENJE OSNOVA VJEŽBANJA

UČENJE KAKO ISPRAVNO TRENIRATI

RAZVOJ FIZIČKIH I MENTALNIH KAPACITETA (12-16 GOD)

SOCIJALIZACIJA

ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?