Privatni treninzi.

Osobni treninzi


Osobni primjer kao motiv klijentu.
Programi vježbanja usklađeni sa individualnim karakteristikama svakog klijenta s ciljem unaprjeđenja zdravstvenog statusa i individualnih sportskih ili fitness ciljeva. Moj posao je da Vam pomognem u pronalasku i ostvarenju optimalnog puta ka tom cilju. Proces započinje inicijalnim razgovorom, dijagnostikom stanja kojom utvrđujemo Vaš zdravstveni, fitnes i emocionalni status, a nastavlja se postavljanjem realnih ciljeva i realizacijom programiranih treninga.
Osim kreiranja treninga, moj zadatak je da Vas kroz treninge vodim, motiviram i pratim Vaš napredak. Vaš zadatak je da donesete odluku i prepustite se mom stručnom vodstvu. Programi vježbanja su usklađeni sa najnovijim znanstvenim saznanjima u području fitnesa i kondicijske pripreme.

Snaga i kondicija

Programi unaprjeđenja jakosti, snage i sportskih performansi, prevencija ozljeda u sportu, dijagnostika kondicijskih sposobnosti, kineziološka rehabilitacija nakon ozljede usmjerena što bržem povratku na „teren“.

Fitness i zdravlje

Trening za rekreativace i rekreativke koji žele unaprijediti kvalitetu života, poboljšati svoj zdravstveni status, tjelesnu kondiciju, reducirati bolne sindrome, regulirati tjelesnu težinu i optimizirati sastav tijela.

Bride-to-be program

Pripremate se za vjenčanje i želite izgledati božanstveno u vjenčanici? Možda Vas jedna životna promjera motivira da napravite i drugu životnu promjeru, u svojim navikama, izgledu i/ili tjelesnoj kondiciji? Šestomjesečni program vježbanja u kombinaciji s planom prehrane i stručnim vodstvom pripremit će Vas da ponosno nosite svoju vjenčanicu.

SKI PREP program

Jednomjesečni paket od 12 treninga usmjerenih fizičkoj pripremi rekreativaca za skijanje. Naime, većina rekreativaca fizički nije spremno za skijanje što rezultira upalama i bolovima mišića i nemogućnošću kompletnog doživljaja zimskih radosti. Jednomjesečni program usmjeren je na unaprjeđenje ravnoteže, stabilnosti zglobova (prije svega koljena), jakosti i izdržljivosti donjih ekstremiteta i trupa. Ukratko - jakost, snaga, core i cardio.

Trening djece i mladih

Programi treninga za djecu i mlade, sportaše i rekreativce usklađeni sa prirodnim procesom rasta i razvoja djece. Treninzi usmjereni razvoju motoričkih sposobnosti, učenju ispravnih obrazaca kretanja, unaprjeđenju tjelesnog držanja i prevenciji ozljeda u kasnijim fazama sportskog razvoja. Ovaj oblik treninga, osim što predstavlja nužnu nadopunu sportskog treninga djece, smanjuje negativne učinke sedetarnog oblika života kao posljedica digitalizacije, uči djecu i mlade zdravim radnim navikama, disciplini, važnosti treninga i pravilnog kretanja u jednadžbi sportske uspješnosti, ali i nužnosti tjelovježbe da bi dugoročno ostali vitalni i zdravi. „Naša su djeca 30 posto slabija nego što smo mi bili u njihovim godinama, imaju manje mišića jer se manje kreću. Skakanjem se aktiviraju svi mišići, mijenja težište tijela, dijete se miče lijevo desno, a sve te mišiće kontrolira mozak i pravi nove živčane veze sinapse važne za razvoj inteligencije. Svaka motorička aktivnost za dijete je važna, čak i žvakanje hrane.“ (Ranko Rajović)

Online treninzi

Online treninzi namijenjeni su osobama koji zbog životnog stila ili obaveza nisu u mogućnosti posjećivati dvorane ili jednostavno to ne žele. Ovakav oblik treninga omogućava klijentima da odrađuju treninge bilo u svom domu ili gdje god požele prema zadanom programu koji se kreira na osnovu prethodno izrađenog personaliziranog fitnes profila te uz kontinuiranu komunikaciju sa mnom.Daria Bilić


The body
achieves what
the mind
believes.
 
ANTIGRAVITY CENTAR
💬 Imaš pitanje?