Daria Bilic biografija.

Biografija


Osobni primjer kao motiv klijentu.

Daria Bilić, diplomirana kineziologinja i ekonomistica
33 godine, 29 godina u sportu, od toga 15 u karateu kao natjecateljica, sutkinja i trenerica, 15 godina trenerica fitnesa i rekreacije, posljednjih 8 i trenerica kondicijske pripreme te osobna trenerica, 6 godina predavačica na Kineziološkom fakultetu u Splitu na sveučilišnom i stručnom studiju – usmjerenje kondicijska priprema sportaša, 4 godine voditeljica fitnes centra Cosmosport, a odnedavno i suradnica Ustanove Magistra (Pula) kao predavačica na programu stručnog osposobljavanja za instruktore/ice grupnog fitnessa uz glazbu. Kao članica Instituta kineziologije i sporta pri Kineziološkom fakultetu u Splitu, provela je stotine dijagnostičkih mjerenja s vrhunskim sportašima i sudjelovala u brojnim znanstvenim studijama.

U svojoj profesionalnoj karijeri usmjerena je prema trajnom usavršavanju i edukaciji u svim sferama fitnesa, rekreacije i kondicijske pripreme. Redovita je organizatorica brojnih radionica i seminara za stručno usavršavanje trenera. Sama provodi edukacije u području metodike vođenja treninga, grupni programi uz glazbu, trening s girjama, te „bodyweight“ treninga. 2019. godine kao suorganizatorica fitness sajma START organizirala je konvenciju fitnessa i aerobika te nakon dugo godina okupila na jednom mjestu desetke perspektivnih fitness trenera i preko stotinu vježbača.

Trenerski rad obuhvaća vođenje grupnih programa aerobika i pilatesa, funkcionalnih treninga, kondicijsku pripremu sportaša, osobne treninge s rekreativcima, te posebne programe usmjerene redukciji bolnih sindroma i poboljšanju funkcionalnosti kretanja svojih klijenata.

Klijenti cijene njene treninge ne samo zbog metodičnosti i maštovitosti nego što svojim osobnim primjerom motivira svoje klijente da budu ustrajniji i bolji.

Od brojnih edukacija možemo istaknuti:

- Strongfirst Kettlebell Certification, lvl 1
- Motus Melior akademija funkcionalnog treninga profesora dr.sc. Gorana Markovića
- DNS exercise course 1, 2
- EmmTech
- Mike Robertson Training System
- Tactical fitness by Scott Sonnon
- Buteyko metoda disanja
- Pilates
- Yoga
- Aerobik programi
- NTC sustav učenja
- Ground Force method


Daria Bilić


The body
achieves what
mind
believes.
 
ANTIGRAVITY
Open chat
💬 Imaš pitanje?