FITNESS CENTAR ANTIGRAVITY


MISIJA I VIZIJA
Misija naše organizacije je podržati pojedince u njihovom putovanju prema boljem zdravlju, poboljšanju fizičke forme te kvalitete života kroz sustavan i timski pristup. Naš cilj je poticati zdrave navike i brigu o tjelesnom i mentalnom zdravlju. Također, želimo pružiti obuku i podršku novim generacijama trenera te omogućiti studentima/icama kineziologije da steknu prva iskustva u svojoj struci putem stručne prakse.

Vizija je postati prepoznatljivim fitness centrom u regiji te služiti kao inkubator za mlade trenere, sportaše i sportašice. Želimo ostvariti suradnju s vodećim stručnjacima iz područja kineziologije te povezanim područjima kao što su medicina, nutricionizam, marketing i menadžment, s ciljem unaprjeđenja kvalitete naše ponude i organiziranja edukativnih programa.
INDIVIDUALNI RAD
Naš posao je da Vam pomognemo u pronalasku i ostvarenju optimalnog puta ka tom cilju.
Proces započinje inicijalnim razgovorom, dijagnostikom stanja kojom utvrđujemo Vaš zdravstveni, fitnes i emocionalni status,
a nastavlja se postavljanjem realnih ciljeva i realizacijom programiranih treninga.
 
1FITNESS I ZDRAVLJE
Trening za rekreativke i rekreativce koji žele unaprijediti kvalitetu života, zdravlje, poboljšati tjelesnu kondiciju, regulirati tjelesnu težinu i optimizirati sastav tijela.
2SNAGA I KONDICIJA
Trening primarno usmjeren poboljšanju jakosti i snage, mišićnoj i kardiorespiratornoj izdržljivosti (kondiciji), uz dodatak estetskih vježbi oblikovanja.
3KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA
Sport specifični trening za mlade i odrasle sportaše koji prati njihov biološki i sportski razvoj, unaprjeđenje motoričkih sposobnosti (jakost, snaga, brzina, koordinacija, izdržljivost), prevencija ozljeda
4KINEZITERAPIJA
Specifičan trening nižeg inteziteta za ispravljanje tjelesnog držanja, redukciju i otklanjanje bolnih sindroma te povratak funkcije nakon ozljede.
EDUKACIJE
 
1STRUČNA PRAKSA
Stručna praksa je program stjecanja iskustva i kompetencija u trenerskom radu za studente i trenere gdje studenti/kineziolozi imaju priliku pratiti, sudjelovati, te voditi treninge, grupne ili individualne uz nadzor i vodstvo mentora. Odrađivanje stručne prakse jedinstvena je prilika svim studentima kineziologije da stečeno teoretsko znanje prenesu u praksu i steknu iskustvo koje predstavlja jedinstvenu prednost pri zapošljavanju. Stručna praksa je BESPLATNA za sve studente, ali i otvorena za ograničen broj studenata tijekom cijele godine. Studenti da bi ostvarili priliku stručne prakse, prolaze inicijalni intervju te u slučaju odrađivanja prakse, uz privilegiju učenja, preuzimaju i određene radne obaveze.
2MENTORSHIP
Mentorship je program edukacije i osposobljavanja u području vođenja grupnih i individualnih programa treninga kroz stručne radionice i prema definiranom programu rada, sudjelovanje u procesu treninga s rekreativcima i stjecanje iskustva rada kroz vođenje treninga.

20h edukacija
20h sudjelovanja u procesu treninga
20h vođenja treninga Cijena: na upit! Nakon završenog "Antigravity Mentorship" programa, polaznici dobivaju potvrdu o završenom programu i stečenom iskustvu i preporuku za zapošljavanje. Individualni mentorship je prenošenje specifičnog iskustva i znanja u onim područjima koja su od posebnog interesa polaznicima. Broj sati i sadržaj programa se kreira individualno, u dogovoru s polaznicima. Minimalan broj sati: 8h Cijena: na upit
3STRUČNI SEMINARI
4STRUČNE RADIONICE

Prijavi se
 

    ANTIGRAVITY CENTAR
    💬 Imaš pitanje?